Resultaten

Geen resultaten

We hebben niet gevonden wat je zoekt. Probeer een ander woord.

Ondernemen

Viagroep

Onderwijzen

Viagroep

Onderzoeken

Viagroep

De Week van Kwaliteitsmanagement

8 October 2013 ondernemen

Dé week van en voor proces- en kwaliteitsprofessionalsWe blikken graag met u terug op een zeer geslaagde Week!

De afgelopen week vond de vijfde editie van De Week van Kwaliteitsmanagement plaats. Boeiende presentaties over continue kwaliteitsverbetering en de meest recente ontwikkelingen op het gebied van kwaliteitsmanagement, een online workshop met de gouden tips voor het creëren van draagvlak voor kwaliteitsmanagement en interessante praktijkcases over integrale samenwerking zijn in deze editie de revue gepasseerd. Ruim 200 professionals op het gebied van proces- en kwaliteitsmanagement hebben deelgenomen aan de verschillende bijeenkomsten. 

Bekijk de compilatievideo van De Week van Kwaliteitsmanagement 2013:
 

          

Seminar: Kwaliteitsverbetering, een continu proces
Na de kick-off op maandag met interessante interviews en artikelen, beet ondernemer, onderzoeker en onderwijzer Hans Mulder op dinsdag het spits af met een boeiend verhaal aan de hand van sprekende voorbeelden over het nut van anders denken en werken in plaats van harder werken. Kwaliteitsmanagementgoeroe en –auteur Teun Hardjono ging in op de laatste ontwikkelingen en trends, te weten verdieping, verbreding, bundeling en daadkracht van kwaliteitsmanagement. Het belang van grip op kwaliteit om de impact van verbetering - en dus verandering - te kunnen voorspellen kwam in de presentatie van Ronald Vendel uitgebreid aan bod en Aty Boers gaf de ingrediënten voor een succesvolle verandering prijs.

 

 

De Week van Kwaliteitsmanagement
Tags Deel

VIAgroep

Venture Informatisering Adviesgroep NV, kortweg VIAgroep is gevestigd in Den Haag en ingeschreven in het handelsregister Haaglanden onder nummer 164.764.

Hans Mulder in 60 seconden.

Hans Mulder in 60 seconden.

JW Player goes here

twitter feed

In Chaos We Trust https://t.co/j0oqDvVqTV
23 december Ondernemerspanel: of het helpt om topmannen veel te betalen? https://t.co/Wan5RqBKy5
SJSU joins DEMO community https://t.co/XjCltFbFx0
Developed by U-Lab