Resultaten

Geen resultaten

We hebben niet gevonden wat je zoekt. Probeer een ander woord.

Ondernemen

Viagroep

Onderwijzen

Viagroep

Onderzoeken

Viagroep

Voordelen door elektronisch vergaderen

1 January 2020 ondernemen

FNV NV Bondgenoten heeft door haar enorme achterban de behoefte om een grote hoeveelheid CAO-voorstellen van de kaderleden en werkvloer in korte tijd te structuren en te bespreken. Met behulp van een vergadersysteem is het mogelijk gebleken binnen een ochtend meer dan honderd CAO-voorstellen te evalueren.
 


Vergelijkbaar is de toepassing van vergadersystemen ten behoeve van interne en
externe kwaliteitsborging of het toetsen en ontwikkelen van de ’mission statement’. De elektronische kwaliteitsborgingssessies kunnen door de anomiteit soms verrassend eerlijke uitkomsten opleveren, zodat de vinger op de zere plek gelegd kan worden. Maar ook het aspect van ’gelijktijdig bedenken en waarderen van ideeën’ maakt het mogelijk om in grote organisaties veel meer medewerkers te betrekken in de discussie.

Een voorbeeld hiervan is een branche-organisatie die tijdens een bijeenkomst meer dan negentig personen uitnodigde deel te nemen aan een elektronische vergadering. Binnen één dag waren alle resultaten beschikbaar met MeetingWizard

Voordelen door elektronisch vergaderen
Tags Deel

VIAgroep

Venture Informatisering Adviesgroep NV, kortweg VIAgroep is gevestigd in Den Haag en ingeschreven in het handelsregister Haaglanden onder nummer 164.764.

Hans Mulder in 60 seconden.

Hans Mulder in 60 seconden.

JW Player goes here

twitter feed

In Chaos We Trust https://t.co/j0oqDvVqTV
23 december Ondernemerspanel: of het helpt om topmannen veel te betalen? https://t.co/Wan5RqBKy5
SJSU joins DEMO community https://t.co/XjCltFbFx0
Developed by U-Lab