Resultaten

Geen resultaten

We hebben niet gevonden wat je zoekt. Probeer een ander woord.

Ondernemen

Viagroep

Onderwijzen

Viagroep

Onderzoeken

Viagroep

From old school, to new school

3 September 2012 onderwijzen

Een elektronisch vergadersysteem of Group Support System (GSS) kan goed ingezet worden bij het genereren van nieuwe ideeën (brainstormen), om concepten te definiëren, om ideeën te ordenen en te evalueren. Groepen kunnen gebruik maken van een GSS om activiteiten zoals project evaluaties, strategische planning, werkproces analyse en ontwerp, crisis management en budgettering.

Met onze technologie wordt het mogelijk gemaakt om groepsbijeenkomsten interessanter, productiever en effectiever uit te voeren. Informatie uit meerdere werkstations of devices zoals iPhones of iPads kan gemakkelijk worden geïntegreerd en gepresenteerd. Dit maakt een snelle en effectieve uitvoering van brainstormen, organisatie en evaluatie van activiteiten mogelijk.

Veel aandacht is besteed aan een overzichtelijke en zeer gebruiksvriendelijke interface gebruikmakende van de modernste front end technieken.

lees meer op U-lab en Meeting-lab

From old school, to new school

VIAgroep

Venture Informatisering Adviesgroep NV, kortweg VIAgroep is gevestigd in Den Haag en ingeschreven in het handelsregister Haaglanden onder nummer 164.764.

Hans Mulder in 60 seconden.

Hans Mulder in 60 seconden.

JW Player goes here

twitter feed

In Chaos We Trust https://t.co/j0oqDvVqTV
23 december Ondernemerspanel: of het helpt om topmannen veel te betalen? https://t.co/Wan5RqBKy5
Developed by U-Lab