Resultaten

Geen resultaten

We hebben niet gevonden wat je zoekt. Probeer een ander woord.

Ondernemen

Viagroep

Onderwijzen

Viagroep

Onderzoeken

Viagroep

Lezing op: Supply Chain Innovations

27 March 2014 onderzoeken

Projectsucces en-falen,en de tien wetten van de Standish Group Inc., Boston USA 


Uit de onderzoeken van de Standish Group blijkt dat van ICT-projecten met arbeidskosten van minder dan 750.000 dollar 5 procent mislukt, terwijl van projecten met een loonsom van meer dan 10 miljoen dollar 63 procent mislukt. Pikant is dat er in die categorie geen enkel project is gevonden dat binnen planning en budget kon worden opgeleverd. Ook is geanalyseerd wat de resultaten waren van ICT-projecten bij kleine, middelgrote en grote organisaties los van de projectomvang.  

Waardoor mislukken ICT-projecten? Het CHAOS-report verklaart dit met behulp van een analyse van de meest voorkomende oorzaken. Ze worden gepresenteerd met tien (chaos)wetten die op z’n Amerikaans zijn geformuleerd: kernachtig en intrigerend. Bij elke wet is een succesfactor aangegeven, die weer bestaat uit tien succescriteria.Prof. lec. dr. ing. Hans Mulder, Universiteit Antwerpen

Lezing op: Supply Chain Innovations
Deel

VIAgroep

Venture Informatisering Adviesgroep NV, kortweg VIAgroep is gevestigd in Den Haag en ingeschreven in het handelsregister Haaglanden onder nummer 164.764.

Hans Mulder in 60 seconden.

Hans Mulder in 60 seconden.

JW Player goes here

twitter feed

In Chaos We Trust https://t.co/j0oqDvVqTV
23 december Ondernemerspanel: of het helpt om topmannen veel te betalen? https://t.co/Wan5RqBKy5
SJSU joins DEMO community https://t.co/XjCltFbFx0
Developed by U-Lab