Resultaten

Geen resultaten

We hebben niet gevonden wat je zoekt. Probeer een ander woord.

Ondernemen

Viagroep

Onderwijzen

Viagroep

Onderzoeken

Viagroep

Promotie lector José Otte MBA,

9 November 2015 onderzoeken

Op 9 november 2015 promoveerde een van de NOVI-lectoren, Dr. J.W. (José) Otte MBA, aan de Universiteit van Tilburg. 

Met haar onderzoek laat zij zien hoe een meer toekomstgerichte vorm van onderzoek, met Appreciative Inquiry en het Aikido als methodologie, een hogeschool (NOVI) tot een innovatief curriculum kan leiden. José interviewde Bachelor-, Master- en PhD-studenten die ook met Appreciative Inquiry werkten bij hun onderzoek en laat in haar proefschrift zien hoe belangrijk het is om zoveel mogelijk belanghebbenden mee te nemen in een veranderingsproces.

In het voorbeeld dat zij gebruikt in haar casestudy zien we hoe een groep studenten door middel van een Performatory zelf vorm geven aan hun opleiding. José legt het verband naar de Nieuwe Universiteit, de acties in het Maagdenhuis en kijkt naar  de ICT-markt in het bijzonder om aan te tonen dat het voor het Hoger Onderwijs vijf voor twaalf is als het gaat om meegaan in de trends en transformatie in de wereld. Zij richt zich niet op hoe zo’n innovatief curriculum wordt gecreëerd, maar kijkt vooral naar het proces dat plaats zou moeten vinden om het innovatief curriculum te laten ontstaan in co-creatie met alle belanghebbenden.

Deel

VIAgroep

Venture Informatisering Adviesgroep NV, kortweg VIAgroep is gevestigd in Den Haag en ingeschreven in het handelsregister Haaglanden onder nummer 164.764.

Hans Mulder in 60 seconden.

Hans Mulder in 60 seconden.

JW Player goes here

twitter feed

In Chaos We Trust https://t.co/j0oqDvVqTV
23 december Ondernemerspanel: of het helpt om topmannen veel te betalen? https://t.co/Wan5RqBKy5
SJSU joins DEMO community https://t.co/XjCltFbFx0
Developed by U-Lab